După ce a divorțat de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a stat o perioadă singur, apoi el a început o relație cu Ema Uta. Chiar dacă inițial ei nu au recunoscut oficial că sunt împreună, vacanțele în care mergeau i-au dat de gol pe cei doi.

Când toată lumea se obișnuise că Alex Bodi și Ema Uta formează un cuplu, cei doi s-au despărțit și i-au luat prin surprindere pe toți cu acest lucru. Însă relația lor pare a fi mai complicată decât pare.

Chiar dacă Alex Bodi a dezvăluit că nu este în nicio relație, iată că recent el și Ema Uta au fost văzuți într-un local din Capitală, acolo unde Loredana Groza susținea un concert.

Chiar dacă Alex Bodi și Ema Uta nu s-au fotografiat împreună și nu există imagini cu ei unul lângă altul, multă lume speculează că evenimentul Loredanei Groza a fost prilejul potrivit pentru ca ei să se împace.

„La mine au fost și antecedentele că săream dintr-o relație în alta. Dar acum din respect pentru ce a fost și așa... chiar nu mai îmi doresc momentan nicio relație. Am lăsat lucrurile să fie clare între noi, atât eu, cât și Ema. Nu vreau să apară speculații sau să mă implic în alte discuții sau să zic așa, alte bârfe”, spunea recent Alex Bodi la o televiziune mondendă.