Considerată una dintre cele mai cunoscute românce pe plan mondial, datorită melodiilor pe care le-a lansat, Alexandra Stan face parte, fără doar și poate, din categoria artistelor lipsite de inhibiții.

Interpreta hit-ului „Mr. Saxobeat” a apărut nu doar o dată fără haine în mediul online, afirmând de nenumărate ori că este mândră de felul în care arată și că nu are nicio problemă că lumea o vede goală. Mai mult decât atât, de fiecare dată când a avut ocazia, Alexandra Stan s-a fotografiat și filmat topless în timp ce făcea plajă pe litoralul Mării Negre.

Punctul culminant l-a reprezentat momentul în care cântăreața a postat pe internet un filmuleț în care apare goală complet, despre care ea a spus că trebuia să ajungă doar la iubitul ei, nu în spațiul public.

De atunci, Alexandra Stan nu s-a abținut și a continuat să posteze în mediul online atât fotografii, cât și filmulețe în care lasă prea mult la vedere. Iar în una dintre postările de pe Instagram, cântăreața apare într-o rochie din plasă transparentă, imaginea reușind să adune zeci de mii de like-uri.

„Spune că vrei să faci OnlyFans fără să spui că faci OnlyFans” a fost unul dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat în dreptul imaginii.