Născută în 1981 în România, la București, Alina Pușcău a plecat la 14 ani din țară și s-a stabilit în SUA, la Los Angeles.

Chiar dacă vine destul de des în țara noastră, iar în trecut a participat inclusiv la „Ferma. Orășeni vs. Săteni”, modelul, care este și actriță, a afirmat recent, într-un interviu pentru Click că nu s-ar putea stabili în România și nici nu s-ar putea iubi cu un român.

„Nu cred, pentru că este foarte grea pentru mine mentalitatea din România. Am altfel de mentalitate, altfel de gândire. Nu e vorba de sărăcie, e vorba că, dacă mi-aș fi făcut o familie, nu cred că m-aș fi putut regăsi în România. Nici să fiu cu cineva român, dar nici ca teritoriu. Nu, pentru că mentaliatea mea e diferită. Dacă eu am plecat de la 14 ani, e foarte greu. Mie mi se pare lumea foarte rea aici”, a spus Alina Pușcău pentru sursa citată.

În trecut, actrița a dezvăluit că s-a iubit cu Vin Diesel și că actorul chiar a vrut să aibă copii cu ea: „Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noştri. Am devenit foarte buni prieteni. Eu aveam 17 ani atunci, eram mică. După câţiva ani m-am mutat la Los Angeles şi am avut o relaţie cu el, care a durat doi ani. A fost o relaţie serioasă, dar eu eram concentrată pe cariera mea. El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani, eram prea mică şi nu mă gândeam să mă căsătoresc şi să fac copii, chiar dacă era vorba de Vin Diesel. Mi-a spus de la început că vrea copii”.

Vezi și: