Pe când părea că scandalurile din cuplul Prodan-Reghecampf au ajuns la final și cei doi vor divorța, în sfârșit, după aproximativ un an de când s-au despărțit, iată că lucrurile au luat o întorsătură incredibilă.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție, după ce s-ar fi agresat reciproc în Snagov, acolo unde au locuit împreună pe când formau un cuplu și unde stă în prezent impresara.

Potrivit celor de la Gazeta Sporturilor, Laurențiu Reghecampf se afla în zonă pentru a-i da unei persoane o invitație la botez, el fiind acum în altă relație și devenind tată în urmă cu câteva luni. Doar că Anamaria Prodan s-ar fi intersectat cu el, iar de acolo a început scandalul.

Sursa citată notează că impresara a declarat că a fost trasă de păr de fostul ei partener, în timp ce antrenorul nu a făcut încă nicio declarație, ci doar s-a putut vedea că pe fața lui sunt mai multe semne de violență. Mai mult decât atât, Reghe a fost acuzat de fosta soție că era băut și drogat! Pentru a demonstra că impresara minte, Laurențiu Reghecampf a plecat de la secția de poliție direct la spital, pentru a-și face teste care să demonstreze că nu consumase nici alcool și nici droguri, dar și pentru a-și scoate certificat medico-legal prin care să arate că a fost agresat.

În urma altercației dintre cei doi, oamenii legii au emis un comunicat de presă din care reiese că încă o persoană a fost implicată în conflict, iar cei de la G4Media afirmă că ar fi vorba despre șoferul Anamariei Prodan.

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38 s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că a fost agresat fizic prin loviri de către celălalt.
În cadrul activităţilor specifice poliţiştii din cadrul Politiei Staţiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecţie Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe.
În acelaşi timp, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov, un alt bărbat în vârstă de 47 de ani a sesizat faptul că a fost agresat fizic prin lovire de către primul bărbat menţionat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare”
, au afirmat oamenii legii.