Săptămânile trecute, în spațiul public apăreau informații potrivit cărora Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, se iubește cu Spike.

La prima vedere, acest lucru nu ar mira pe nimeni, pentru că fiecare face ce vrea cu viața lui, mai ales când este un om liber. Doar că povestea este mult mai complicată!

Spike a fost bun prieten cu Bordea și, mai mult decât atât, a avut rolul de cavaler de onoare la nunta comediantului cu Livia. Cum s-ar spune, încurcate sunt căile Domnului.

Și, nu doar că Spike și Cătălin Bordea erau buni prieteni, dar se pare că amantlâcul dintre Livia și cântăreț ar fi început cu multe luni înainte ca ea să divorțeze de soț.

Potrivit celor de la Cancan, prietenii cei mai buni ai lui Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Micutzu, s-au prins că între Livia și Spike s-ar înfiripa o idilă, doar că nu au fost ascultați de comediant, atunci când i-au spus.

„Cătălin îl băgase pe Spike în cercul lui de prieteni, aici mă refer la stand-up-eri. Erau mereu împreună, până într-un moment în care unul dintre ei s-a prins că ceva este dubios între Spike și Livia și i-a zis lui Bordea. El, din păcate, nu a crezut, nu a luat lucrurile în serios, nici nu ar fi putut să conceapă așa ceva.

Micutzu și Cortea, în schimb, au crezut povestea și au avut grijă să-l excludă de peste tot pe Spike. Nu mai vorbesc cu el de luni întregi, l-au șters de pe social media, l-au anunțat că nu este bine venit în cercurile lor. Unii, nu aș da nume, chiar l-au amenințat că-i rup picioarele dacă-l prind. Bordea tot o considera o exagerare, parcă nu-i venea să creadă, până când au apărut poze cu ei doi sărutându-se”, a spus un apropiat al lui Cătălin Bordea.

sursa foto: Instagram Cătălin Bordea