Cristiano Ronaldo va plăti scump după ce a denigrat Manchester United. Într-un interviu acordat lui Piers Morgan, starul portughez de 37 de ani l-a criticat dur pe antrenorul Erik Ten Hag, a criticat conducerea Manchester United şi criteriile clubului.

Portughezul a criticat antrenorul și conducerea și a spus că se simte „trădat”

În interviul acordat lui Piers Morgan, din care au fost publicate mai multe extrase, Ronaldo afirmă că s-a simţit trădat la Manchester United, că nu are respect pentru antrenor şi că nimic nu s-a schimbat la club de la plecarea lui Sir Alex Ferguson.

„Nu am niciun respect pentru el pentru că nu arată niciun respect pentru mine(:..) Nu doar antrenorul, ci şi câţiva tipi din jurul clubului. Mă simt trădat", a declarat Ronaldo duminică, într-un interviu acordat lui Piers Morgan, celebrul prezentator de televiziune britanic.

Amendă istorică

Potrivit publicației britanice Metro, Ronaldo va plăti scump pentru acest interviu prin care a denigrat clubul. Manchester United ar urma să-l amendeze cu un milion de lire sterline pe Cristiano Ronaldo. În octombrie, Ronaldo a fost amendat cu salariul pe două săptămâni pentru că a refuzat să fie rezervă la meciul cu Tottenham, după ce atacantul a decis să coboare pe tunelul spre vestiare înainte de terminarea jocului.

Foto FACEBOOK