ANAF îl execută pe Ioan Becali pentru recuperarea prejudiciului din Dosarul Transferurilor, în care impresarul a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare.

Apartamentul lui Ioan Becali este situat într-o zonă de lux a Capitalei, pe Calea Floreasca. Bunul a fost sechestrat în baza unei hotărâri judecătorești din "Dosarul Transferurilor".

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat că scoate la licitație un bun imobil sechestrat, pentru recuperarea prin procedura de executare silită a debitelor stabilite prin hotărâri judecătorești, în "Dosarul Transferurilor".

Preț de pornire de aproape 1 milion de lei, fără TVA

Apartamentul compus din cinci camere și dependințe, conform documentației cadastrale, are suprafața totală de 118 mp și este situat în București, pe Calea Floreasca nr. 91-97, la etajul 1 al unui bloc cu regim de înălțime P+4E, edificat în anul 1990. Prețul de pornire al licitației este de 975.942 de lei, fără TVA.

Dosarul Transferurilor

În martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat, cu executare, de către Curtea de Apel București la șase ani și patru luni de închisoare, în Dosarul Transferurilor, în care acuzațiile au vizat fapte de înșelăciune și evaziune fiscală privind transferurile unor jucători.

Tot în martie 2014, alți inculpați au primit următoarele pedepse: Cristian Borcea  – șase ani și patru luni, Victor Becali – patru ani și opt luni, Gheorghe Copos – trei ani și opt luni, Mihai Stoica – trei ani și șase luni, Gheorghe Nețoiu și Jean Pădureanu – câte trei ani și patru luni, și Gheorghe Popescu – trei ani, o lună și zece zile.

Captură video