În luna noiembrie a anului 2022, la mai bine de un an de când s-au despărțit, Lareunțiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat în mod oficial.

Chiar dacă s-au certat de nenumărate ori în public și chiar au ajuns să se bată în plină stradă după ce s-au despărțit, Laurențiu Reghecampf a afirmat recent că speră ca, odată cu decizia instanței de a încheia divorțul, și neînțelegerile dintre el și Anamaria Prodan să se termine.

În schimb, invitată într-o emisiune online, Anamaria Prodan pare că nu trece peste despărțire și vorbește în continuare despre Laurențiu Reghecampf.

„Aici a fost o problemă! Că eu mi-am ales întotdeauna bărbații. Nu am permis nimănui să mă aleagă. Eu l-am cerut și pe primul soț în căsătorie, și pe al doilea. Și le-am dat 24 de ore să-mi dea răspuns. Și le-am spus ce vreau. Te încadrezi în șablonul ăsta? Poți să faci asta? Ai 24 de ore să te gândești. Lui Laurențiu i-am spus că vreau un băiat. Acum. După care tu trebuie să crești. Era în liga a doua atunci, nu mai putea să joace fotbal la nivel mare. I-am spus că din acel moment îi voi construi, cărămidă cu cărămidă, cea mai frumoasă carieră pe care cineva o poate avea în România. Dar vreau să mă asculți, vreau să înveți să vorbești, vreau să înveți să taci. Eu de azi înainte voi fi scutul tău. Și asta am făcut, am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf. Nu a mai existat absolut nimic pe pământ decât cariera lui”, a spus Anamaria Prodan.