De câteva săptămâni, în presa sportivă s-a vorbit foarte mult despre faptul că Nicușor Stanciu ar putea ajunge în această iarnă la CFR Cluj.

Chiar dacă inițial nimeni nu a oferit o reacție oficială, jurnaliștii de la ProSport au afirmat că au stat de vorbă cu Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, și că acesta a afirmat că și-l dorește în echipa lui pe Nicușor Stanciu și că ar fi ajuns la un acord cu jucătorul.

La doar câteva zile după declarațiile lui Neluțu Varga, Anamaria Prodan, care este impresarul lui Nicușor Stanciu, a spus la PRO ARENA că jucătorul nu s-a înțeles cu CFR Cluj.

„Nelu Varga nu a declarat niciodată că îl dorește pe Nicolae Stanciu la CFR Cluj. Este păcat că apar asemenea lucruri în presă. Și clubul CFR și patronul clubului sunt serioși. Nu există cluburi în România care să îi poată oferi lui Stanciu un salariu net de 1,5 sau 2 milioane de euro. De ce ne păcălim că vine Stanciu de la 2 milioane în China, la 350.000 de euro pe an la CFR, care este clubul etalon al fotbalului românesc? Stanciu este sub contract în China. Noi nu ne gândim că patronul din China are bani? Înțeleg că există prostie, dar să scrii așa ceva numai de dragul senzaționalului... Am crescut și eu cota jucătorilor mei, dar să zici că un jucător aflat sub contract cu un club a bătut palma cu un alt club este o nebunie”, a spus Anamaria Prodan.