Considerată ca fiind una dintre cele mai mediatizate femei din România, Anamaria Prodan nu ratează nicio ocazie de a aminti cine a fost mamam ei, cunoscuta cântăreață de muzică populară Ionela Prodan.

Invitată într-o emisiune online, Anamaria Prodan și-a amintit, potrivit celor de la Libertatea, cum și-a trăit copilăria departe de mama ei. După cum a spus vedeta, primii ani din viață și i-a petrecut la Dăbuleni, chiar dacă s-a născut la București.

„De la două săptămâni am plecat din București. M-am născut în București, dar m-a luat bunica și a decis să mă crească ea. A zis că părinții mei sunt tineri și nu știu ei să mă crească. Iar mama era deja vedetă, avea concerte, n-avea timp... Mama s-a enervat. Au venit la Dăbuleni, au stat cu mine o vreme, apoi la două luni iar m-au luat la București. Apoi s-a supărat bunica și iar m-a dus la Dăbuleni. De la 6 luni am rămas la Dăbuleni. Nu știu dacă mamei i-a fost greu fără mine la București, pentru că eu am trăit viața mamei mele copie la indigo. Cred că i-a fost greu. Că și mie îmi este când plec de acasă, dar știu că mă duc să muncesc să le ofer copiilor totul. Mama era plecată non-stop prin țară și străinătate. O vedeam o lună pe an. În rest era în turnee. Sărbători nu existau, pentru că ea cânta, avea concert de Revelion, de Crăciun, de Paște... Foarte ciudat să crești așa. În mintea mea de copil clar o puneam la zid. Adolescentă fiind, i-am reproșat. A zâmbit și mi-a spus că atunci când am să mă maturizez am să înțeleg. Pentru că în viață nu poți avea totul. Copilul Ana de la Dăbuleni nu înțelegea. Dar obișnuința e o a doua natură a omului. Știam că mama este vedetă. Știam că toată lumea tremura când auzea numele Prodan. Tremuram și eu cu ei. Bunica îmi zicea că mama și tata sunt la muncă”, a spus Anamaria Prodan.