După ce în această toamnă s-a aflat că Anamaria Prodan și soțul ei vor divorța, presa mondenă a scos aproape zilnic la iveală detalii picante despre cei doi soți.

Mai întâi s-a aflat că antrenorul de la CSU Craiova are o amantă, care este gravidă și alături de care el va trăi în continuare. Apoi, Anamaria Prodan a afirmat că soțul ei i-a blocat accesul la anumite conturi și că și-a jefuit familia, ca după aceea să apară în mediul online și o serie de imagini în care sexy-impresara apare goală complet!

Potrivit jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor, divorțul celor doi a ajuns la un alt nivel, iar Anamaria Prodan a depus două plângeri penale la poliție.

„Domnia sa a introdus acţiune doar de divorţ, însă fără partaj. Probabil foarte speriat de faptul că mizeria vieții domniei sale nu o mai ascundem sub preş. Viaţa privată presupune evitarea apariţiilor la evenimente mondene sau pictorial cu actuala amantă, acuzată de destrămarea unei familii fericite unde doar domnul mima se pare această fericire de mulți ani şi îndura prezenţa familiei pentru a-şi pune la cale planul diabolic alături de ultima amantă! Subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei Prodan Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan”, ar fi spus Anamaria Prodan, potrivit sursei citate.