După o relație care a durat aproximativ 14 ani, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit, iar la sfârșitul anului 2022 divorțul lor s-a finalizat în mod oficial.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de mai bine de un an, Anamaria Prodan nu a încetat să vorbească despre Laurențiu Reghecampf, iar în cadrul unui podcast a dezvăluit cât de gelos era antrenorul.

Întrebată de Viorel Grigoroiu dacă a avut o relație cu Dan Alexa, Anamaria Prodan și-a amintit toate numele de bărbați despre care presa a scris că i-ar fi fost amanți, afirmând totodată că Laurențiu Reghecampf era gelos.

„Tu crezi că dacă eu voiam să rămân cu Alexa, cum au spus ăștia: «Ai avut o relație și trebuia să te măriți cu Alexa»... Dar de ce nu s-a spus până să dau în el? După ce am dat în el... Fii atent de la ce a pornit. De la Ganea, care era tot antrenorul meu, pe care îl pusesem antrenor la Voluntari. După ce l-au dat afară de la Voluntari, că ăștia erau și geloși între ei: «De ce ții mai mult la ăla, de ce îl ajuți pe ăla?». Deci aveam și din astea. Fiecare gelos pe celălalt. Bărbații sunt ca niște mici copii. Păi stai, că prima dată am fost cu Burcă, pe urmă am fost cu Coman. Prima dată am fost cu Penescu, pe urmă am fost cu Neculaie de la Brșsov. Pe urmă eram cu Gigi Becali, toată lumea spunea. Reghecampf era fiert: «Ce stai toată ziua la palat?». Orice ar spune Gigi Becali, eu am fost feblețea lui Gigi Becali”, a spus Anamaria Prodan.