În mijlocul celui mai mare scandal al momentului din peisajul monden românesc, fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, face dezvăluri incendiare. 

Tânăra în vârstă de 22 de ani e fata cea mică a Anamariei Prodan din căsnicia cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu. Sarah a locuit în America, unde a jucat baschet, iar acum s-a întors în România pentru a fi alături de mama ei, după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Recent, Sarah Dumitrescu Prodan a afirmat că a impresara a suferit foarte mult după separarea de antrenor.

Judecătoria Buftea a admis pe 19 noiembrie cererea de divorț înaintată de antrenorul lui Neftchi Baku și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună.

„Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice. Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu. Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea. Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama avea nevoie să fie una dintre noi acasă”, a declarat Sarah Dumitrescu Prodan într-o emisiune online.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a dezvăluit că viața familiei sale s-a schimbat total de când antrenorul Laurențiu Reghecampf, cel care i-a fost tată vitreg timp de 15 ani, a plecat din viața lor.

„S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat. (...) Acum noi trebuie să ne adaptăm la viață noastră fără el și rolul meu acum este cum să o fac pe mama fericită și să se simtă mai în largul ei! Dar ne are pe noi și cred că e destul”.

Foto Instagram