Despărțiți de mai bine de un an și jumătate, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial abia spre finalul lui 2022.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de foarte mult timp, Anamaria Prodan nu a încetat să vorbească despre fostul ei soț, de foarte multe ori atacându-l în interviurile pe care le-a oferit presei.

Într-un podcast la care a participat în urmă cu aproximativ o lună, sexy-impresara a dezvăluit că a trecut cu greu peste divorț, deoarece odată cu despărțirea de Laurențiu Reghecampf s-a distrus ceva la care ea lucrase foarte mult.

„Cred că frustrarea mea nu a fost că a plecat Regehcampf, că în locul lui vin 1.000 de Reghecampfi de zece ori mai buni. Este vorba despre faptul că s-a distrus o construcţie fabuloasă, la care am lucrat singurică. Mi-a fost foarte greu să construiesc un imperiu, o avere, o familie şi o reputaţie. Am rămas lângă el pentru că avea ceva ce am înţeles de la început. Era docil și puteai construi cu el”, a spus Anamaria Prodan în podcastul lui Viorel Grigoroiu.