După ce în urmă cu mai mulți ani a fost filmată în timp ce îi dădea un pumn peste față lui Dan Alexa, acum Anamaria Prodan este implicată într-un alt conflict violent: s-ar fi bătut la Snagov cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf.

Potrivit tabloidelor, impresara îl acuză pe antrenor că a tras-o de păr, în timp ce bărbatul a ajuns la o clinică privată pentru a-și scoate certificat medico-legal, deoarece avea mai multe semne de agresiune pe față.

Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor afirmă că ar fi intrat în posesia unor declarații pe care Anamaria Prodan le-a făcut la poliție, după ce atât ea, cât și Laurențiu Reghecampf au depus plângere unul împotriva celuilalt pentru agresiune.

Din câte se pare, martor la întreaga scenă ar fi fost șoferul impresarei, care a declarat la rândul lui că a fost agresat de Laurențiu Reghecampf.

Sursa citată notează că Anamaria Prodan ar fi spus în fața oamenilor legii: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare”. Asta după ce tot ea le-a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf a tras-o de păr.