Aflați în plin proces de divorț, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit, din întâmplare, într-un local din București.

Potrivit jurnaliștilor de la Fanatik, Laurențiu Reghecampf era așteptat la o masă de Mihai Rotaru, patronul de la CSU Craiova, în timp ce Anamaria Prodan se afla la o altă masă, fără a ști că bărbatul care în acte încă îi este soț va apărea în local.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au vorbit deloc unul cu altul și s-au evitat pe cât posibil, iar sexy-impresara a dezvăluit apoi, pentru sursa citată, că oricum nu ar avea ce să discute cu antrenorul de la CSU Craiova.

„Ne-am văzut. Când am ajuns în restaurant, Mihai Rotaru s-a ridicat și m-a luat în brațe. Nu ne-am salutat eu și Reghe, nu aveam de ce. A murit pentru mine. Pentru mine familia e formată din Sarah, Rebecca, Laur jr și Luca, băiatul pe care l-am crescut. El, cu viața lui, nu mai există. Și, sincer, chiar nu știu ce a discutat cu Mihai. Rotaru este prietenul meu, este omul cu care l-am pus în legătură… Poate se milogește pentru clauză, habar nu am. Nu aveam ce să discutăm, cred că Reghe trebuie să se bucure de restaurantele din Craiova. Aici, în București, e mai complicat. El s-a ridicat de la masă, a plecat imediat cum m-a văzut, dar nu avea ce să stea acolo. Eu și Mihai, repet, suntem prieteni. Nu am ce să discut despre Reghecampf, el nu există pentru mine. El are treabă cu femei, cu amante, nu cu fotbalul”, a spus Anamaria Prodan.