Au trecut aproape cinci ani de când Ionela Prodan, mama Anamariei Prodan, a murit, însă faimoasa impresară nu a încetat nicio secundă să se gândească la femeia care a adus-o pe lume.

Chiar de Sfântul Ioan Botezătorul, atunci când Ionela Prodan își serba onomastica, Anamaria Prodan a postat pe Instagram, la story, o scrisoare emoționantă pentru mama ei moartă. Mai mult decât atât, în rândurile scrise cu pixul pe o foaie, impresara a amintit că și pe ea o cheama Ionela!

„Îmi e atât de dor de tine... Azi nu vreau să îmi spună nimeni «La mulți ani»! Nu mai plâng într-un colț de cameră că niciun invitat nu știe că mă cheamă și Ionela. Nu mai plâng căci nimeni nu-mi zice «La mulți ani» și nu-mi aduce nimeni cadouri. Am crescut, draga mea mamă! Sunt mai puternică decât ai crezut chiar și tu vreodată. Îți dau dreptate pentru fiecare sfat pe care mi l-ai dat. Ai avut dreptate în fiecare secundă a vieții tale. Cu tot ce mi-ai spus! Ești fantastică! Hai că azi recunosc. Azi sunt fericită că este ziua ta. Îți zic «La mulți ani», sufletul meu frumos, iubirea vieții mele, oriunde te afli. Eu sunt aici și fac tot ce m-ai învățat pentru copiii mei, sunt la fel de demnă și mândră cum m-ai învățat. Așa-s și nepoții tăi. Suntem mândri de tine și cât vom trăi te vom venera. Te iubim fără mărginele! Tu ești trecutul, prezentul și viitorul meu! A ta, Anamaria”, a scris Anamaria Prodan.