Anamaria Prodan își face toate poftele în Dubai. Etalează haine de designer, se relaxează în locuri exotice, afișează bijuterii care îți iau ochii, iar recent și-a luat mașină de 500.000 de euro.

Bolidul, un Lamborghini Aventador, a fost lansat în ediție limitată și doar 63 de exemplare pot fi făcute pe comandă. Prețul de catalog al unui Lamborghini Aventador este de 517.770 de dolari. Mașina are 770 de cai putere și viteza maximă este de 350 de km/h.

Pasionată de mașini puternice

În urmă cu șase luni, vedeta a cheltuit aproape 300.000 de dolari pe un Lamborghini Huracan Evo. Mai mult, în Dubai, Anamaria Prodan se plimbă adeseori cu un Rolls-Royce de lux, decapotabil, cotat și el la peste 300.000 de euro.

Recent, Anamaria Prodan, în vârstă de 49 de ani, s-a afișat la volanul unui Lamborghini Aventador 63 Edition, iar imaginile au fost imediat postate pe rețelele de socializare. Impresara este filmată pe străzile din Dubai, în timp ce se urcă la volanul mașinii de lux.

"Mmmmmmmm...Lamborghini Aventador Baby", a postat Anamaria Prodan, pe Instagram, alături de imaginile de mai jos. "Te iubesc, baby! Aceasta este aleasa", a mai transmis agenta.

Pentru acest model, al cărui nume face referire la anul de înființare al companiei producătoare de mașini (1963), Anamaria Prodan a cheltuit aproximativ jumătate de milion de dolari.

Lamborghini Aventador 63 Edition atinge 100 km/h în 2,8 secunde și are 8 configurații diferite, în tot atâtea nuanțe: Grigio Acheso, Nero Aldebaran, Blu Uranus, Viola Pasifae, Grigio Lynx, Verde Alceo, Blu Emera și Rosso Epona, potrivit Digisport.

Revelion în Dubai

În prezent, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf locuiește în apartamentul lăsat moștenire de către mama ei, regretata Ionela Prodan, într-un complex imobiliar de lux din Dubai, Downtown Residence, situat vizavi de celebrul Burj Khalifa.

Momentan, Anamaria Prodan stă departe de România și de scandalul divorțului cu Laurențiu Reghecampf. Impresara, care petrece Revelionul în Dubai, se relaxează la plajă, face poze în costum de baie și își etalează pe Instagram silueta de care este foarte mândră.