De câteva luni bune, Andreea Bălan se iubește cu Victor Cornea, un jucător de tenis care este mai tânăr cu aproximativ 10 ani decât artista.

Chiar dacă în mediul online au apărut informații potrivit cărora familia sportivului nu ar fi de acord cu relația lui, atât Andreea Bălan, cât și Victor Cornea au afirmat că se simt foarte bine împreună și că nimeni nu este împotriva lor. Mai mult decât atât, cântăreața a afirmat că i-a cunoscut părinții jucătorului de tenis și că se înțeleg perfect.

Prezenți zilele trecute la Saint-Tropez, Andreea Bălan și Victor Cornea s-au relaxat într-o seară la restaurant, iar artista a ținut să le arate și fanilor ei de pe Instagram cât de bine se simte.

Celebra cântăreață a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare singură, dar și câteva alături de iubitul ei.

În doar câteva ore de când au fost postate pe Instagram, imaginile au adunat mii de like-uri și câteva zeci de comentarii, în cele mai multe dintre acestea fanii artistei afirmând cât de frumoasă este și cât de bine îi stă în ținuta aleasă.

sursa foto: Instagram Andreea Bălan