Cu toate că a renunțat la televiziune și este mamă și soție cu normă întreagă, Andreea Tonciu nu duce lipsă de finanțe. Fosta asistentă tv nu s-a ferit să spună că recent a cheltuit peste 300.000 de euro.

Vedeta se consideră o norocoasă că își poate face toate poftele. Ea a dat o avere pe un apartament situat într-o zonă exclusivistă și pe un bolid de lux.

Totul din banii soțului, fotbalistul Daniel Niculescu: „Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult. Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană. 

(...) Acest apartament are trei camere și două băi (...) Un apartament ca al meu costă peste 150 de mii de euro. Știi ce este fericit pentru mine? Eu stau și toate îmi vin. E, vezi, știi ce înseamnă să fii mamă, ce responsabilitate pot să am?!(...) Peste 200 de mii de euro am cheltuit pe mașina cea nouă. Vrei sa-ți spun câți bani am în contul din bancă?”, a declarat Tonciu potrivit wowbiz.ro.

Andreea Tonciu a achiziționat și un apartament cu trei camere și două băi în valoare de peste 150.000 de euro. În prezent, Andreea Tonciu își câștigă banii din campaniile de publicitate pe care le are, dar și din aparițiile la TV.

Foto Facebook