De câteva luni de zile, Anamaria Prodan părea că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Flavius Nedelea, un tulcean care deține mai multe afaceri în București.

Totul a fost bine între cei doi până în momentul în care relația lor a devenit oficială și s-au afișat în spațiul public împreună. De atunci, paparazzi i-au urmărit la fiecare pas atât pe Anamaria Prodan, cât și pe Flavius Nedelea, iar lucrurile au luat o întorsătură la care nu se aștepta nimeni.

Potrivit jurnaliștilor de la Click, care îș citează pe un apropiat al afaceristului, Flavius Nedelea nu voia să devină persoană publică, iar acest lucru a dus la ruptura dintre el și Anamaria Prodan.

Se pare că tulceanul nu a dorit să fie mereu în centrul atenției, iar din această cauză a decis să termine relația cu impresara.

„Era foarte multă agitație în jurul lor! Prea multă lume, prea multă publicitate, paparazzi, toate dintr-o dată pe capul lui. El se cam ferea să apară, nu era genul! Ana a încercat să-l ferească atât cât a putut”, a spus prietenul lui Flavius Nedelea pentru sursa citată.