S-au iubit timp de aproximativ 11 ani, însă acum Shakira și Gerard Pique „sunt la cuțite”, după ce artista a descoperit că fostul fotbalist o înșela. Iar cea care îi ere amantă, Clara Chia Marti, este acum iubita oficială a bărbatului!

Despărțiți de anul trecut, Shakira și Pique pare că nu au îngropat securea războiului. Ba mai mult decât atât, presa din Spania scrie săptămânal despre fostul cuplu, venind de fiecare dată cu noi informații referitoare la separarea celor doi.

Recent, jurnaliștii spanioli au notat că Shakira și Clara Chiar se cunoșteau, deoarece aceasta din urmă lucrează la firma pe care o deține Gerard Pique.

Cei de la Marca afirmă acum că în emisiunea „Mitre Live” s-a vorbit despre porecla pe care Shakira i-o pusese Clarei, înainte să afle că tânăra este amanta lui Pique. Deci, artista simțea ceva!

„Shakira o cunoștea pe Clara, dar o considera o stagiară în firmă. De aceea a durut-o atât de tare când a aflat că Pique a înșelat-o cu ea. A fost o surpriză totală. Shakira o cunoștea și o numea «Mironosiță»”, notează spaniolii.