Recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune femei astrolog din România, Mariana Cojocaru a vorbit recent la o emisiune mondenă despre războiul din Ucraina și despre atacurile rușilor.

Potrivit astrologului, Vladimir Putin, care este o zodie a echilibrului, va avea unele negocieri de pace, despre care lumea largă nu va afla, dar care vor avea loc cu siguranță. Și, mai mult decât atât, dacă totul va decurge normal la aceste negocieri, nu vor mai fi sacrificate viețile civililor minori.

„Este un conflict într-un an al revoltelor mari, care trebuie gestionat foarte bine şi, mai ales, la nivel de diplomaţie. Acolo este o răfuială karmică, de vieţi, între titanii lumii. Toţi au axă karmică în Peşti şi în Fecioară. Acum suntem în zodia Peştilor. Acum totul ţine de cum vor reuşi, cu înţelepciune, să găseacă soluţii în aşa fel încât să nu sacrifice vieţile copiilor. Există anumite marcaje care vin pe cicluri karmice în relaţie cu trei. Poate să fie trei săptămâni, trei luni sau poate să se prelungească la trei ani. E important ca soluţia să fie una foarte bună pentru oamenii care suferă şi care nu au greşit cu nimic. Pe 14 aprilie, Luna Neagră va intra în Rac. Vladimir Putin este Balanţă, dar are predominantă în Berbec, pentru că Balanţa este o zodie a echilibrului. Vor exista nişte negocieri, care nu vor fi neapărat la vedere, adică să le ştim noi. Trebuie să găsească o cale de negociere toţi. Mesajul Papei Francisc este foarte important. Există oameni pe planeta asta care pot vorbi şi pot avea influenţă asupra lui Vladimir Putin. Cu cât vor fi mai isteţi, mai orientaţi şi diplomaţi ai noştri, cu atât ne va fi mai bine”, a spus Mariana Cojocaru în cadrul unei emisiuni mondene.