Supraviețuire miraculoasă!  Un australian a scăpat cu viaţă după ce a reuşit să-şi scoată capul dintre fălcile crocodilului care-l atacase. Bărbatul a povestit coșmarul prin care a trecut.

El a mărturisit cum a reușit să scape în mod miraculos după ce a fost atacat de un crocodil de apă sărată, în timp ce făcea snorkeling, într-o stațiune exclusivistă din Queensland.

Crocodilul l-a atacat pe bărbat în timp ce făcea snorkeling

După cumplitul incident, Marcus McGowan, în vârstă de 51 de ani, a fost transportat cu elicopterul la un spital din apropiere, iar mai târziu mutat la Cairns pentru tratament suplimentar.

Marcus McGowan a declarat că se afla în apă cu un grup de persoane la aproximativ 28 de kilometri de Insula Haggerstone, în apropiere de Cape York, când a fost muşcat din spate.

"Am crezut că este un rechin, dar când m-am întins, mi-am dat seama că era un crocodil. Am reuşit să îi deschid fălcile suficient de mult cât să îmi scot capul", a povestit bărbatul. Crocodilul, despre care se crede că este un pui, s-a întors pentru a-l mușca din nou, a spus el, dar a reușit să-l împingă, moment în care l-a prins de mână.

Crocodilii sunt obişnuiţi în nordul tropical al Australiei, unde au avut loc o serie de atacuri în ultima vreme.

Foto Imago