Pasagerul unui avion a fost obligat să coboare din aeronavă pentru că a refuzat să înlocuiască chiloții tanga, pe care îi purta pe față, cu o mască de protecție.

Adam Jenne, un bărbat în vârstă de 38 de ani, s-a îmbarcat într-un avion United Airlines în Fort Lauderdale (Florida), sperând că poate călători purtând o pereche de chiloți tanga de damă, de culoare roșie, ca mască sanitară anti-COVID-19. 

Însoțitorii de bord i-au ordonat să poarte o mască, sub sancțiunea debarcării. A ales să părăsească de bună voie avionul, în loc să renunțe la tanga, care, spune el, îi acoperă nasul și gura, fix cum prevăd regulile sanitare. I s-au alăturat și câțiva călători, în semn de solidaritate.

Cu tanga pe față în semn de protest!

Bărbatul a ținut să denunțe „absurditatea” purtării măștii sanitare în avioane. În semn de protest, cetățeanul american a optat pentru o pereche de tanga roșii agățată de urechi pe post de mască. Bărbatul din Florida consideră că regula purtării unei măști de protecție împotriva coronavirusului într-un avion este „o absurditate”, în condițiile în care oricum pasagerii și-o dau jos atunci când mănâncă.

În plus, „conducătorii companiei spun în mod constant că avioanele lor sunt cele mai sigure, pentru că reînnoiesc aerul la fiecare treizeci de secunde”.

Protestatarul anti-mască a declarat că din iunie 2020 s-a urcat în 20 de avioane cu lenjerie intimă de damă pe față. O sigură dată a mai fost nevoit să coboare din avion, în urmă cu trei săptămâni, pe un zbor Delta.

Captură Youtube