După ce a avut o relație cu Vanessa Sierra, o tânără din Australia care este model OnlyFans și care a participat la „Insula Iubirii” în Marea Britanie, jucătorul australian de tenis Bernard Tomic a avut o cădere de formă.

Potrivit presei de specialitate, Bernard Tomic a câștigat, la doar 15 ani, turneul Australian Open, la juniori, reușind astfel un record în istoria competiției. Însă ultimii ani nu au fost tocmai reușiți pentru sportiv.

Chiar dacă ajunsese până pe locul 17 la nivel mondial în tenis, australianul a picat aproximativ 200 de locuri în top, ajungând astăzi pe 259 ATP. Iar acest lucru ar fi din cauza fostei lui iubite, după cum afirmă gurile rele. Și asta deoarece Berbard Tomic era nedespărțit de Vanessa Sierra, care chiar a urcat pe OnlyFans un clip video interzis minorilor în care apare alături de jucătorul de tenis. „L-am convins pe Tomic să facă ceva rău”, nota tânăra pe Instagram la acea vreme.

Însă, Bernard Tomic și Vanessa Sierra s-au despărțit până la urmă cu scandal, iar jucătorul de tenis are anumite regrete când privește înapoi. Întrebat recent de fanii din mediul online ce părere are acum despre filmulețul porno, sportivul a dat un răspuns sincer: „Cel mai mare regret al vieții mele”!