După o relație care a durat câteva săptămâni, Bia Khalifa și Fulgy de la Clejani s-au despărțit cu mare scandal, iar vedeta OnlyFans a obținut pentru câteva zile un ordin de protecție împotriva fostului ei iubit.

După ce restricția a expirat, Fulgy a afirmat că regretă că a cunoscut-o pe Bia Khalifa și că a avut o relație cu ea, iar aceasta din urmă nu a rămas datoare cu declarațiile.

Potrivit celor de la Spy News, vedeta OnlyFans și-a atacat fostul iubit, afirmând că acesta nu are niciun ban și că are probleme psihice.

„Fulgy nu știe decât să jignească. Așa cum a făcut cu mine, cu fosta lui, cu părinții lui... Dacă dați o căutare pe Google, găsiți cum Fulgy și-a făcut părinții în ultimul hal. Omul știe doar să mintă, să jignească. El m-a amenințat mereu și când eram împreună, de asta n-am mai vrut să fiu cu el. El spune așa de toate fostele lui. Problema e la el, nu la mine. Se știe foarte bine cum și-a tratat toate femeile din viața lui, cum o tratează pe maica-sa... El nu are niciun venit, e un sărac lipit, el nu mi-a dat un leu, ba chiar mi-a luat din geantă fără acordul meu, pe lângă faptul că mi-a mai cerut. Eu am toate chestiile astea dovezi pe Whatsapp, dar le țin pentru procesul penal, nu pentru ordinul de restricție, că ăsta a fost un nimic. La procesul penal se va vedea că legea e lege. Eu nu m-am băgat în familia lui. Eu nu sunt același om, eu nu sunt el, eu nu stau să-l jignesc acum, pot doar să pun că e sărac, nu are niciun venit. Dacă nu ar fi taică-su și maică-sa ar muri de foame. El mă jignește, că altceva nu știe ce să zică. El tot spune că a vrut să se despartă de mine, când eu abia ce am reușit să-mi iau o parte din chestii de la el. El doar vorbește, nu are nicio dovadă. El doar vorbește și atât. Și mă jignește. Mi-e milă de el, mi-e milă de Fulgy și de starea lui fizică, psihică. Toată lumea știe că are probleme psihice, a fost și internat la Spitalul 9, la Obregia, acum ceva timp. Eu sunt ok, îmi văd de viața mea, el vorbește doar despre mine, că dacă ar vorbi despre el, nu l-ar asculta nimeni. În doi ani de zile nu s-a vorbit despre el, iar eu l-am dezgropat din morți, așa că să-mi zică mulțumesc în genunchi”, a spus Bia Khalifa.