De mai multe săptămâni, Fulgy și Bia Khalifa formează un cuplu, cei doi mergând inclusiv într-o vacanță împreună, la Milano, în urma căreia au avut probleme pe aeroportul din Otopeni, iar tânăra a fost încătușată și a primit o amendă de 4.000 de lei, pentru că a avut un comportament agresiv și i-a înjurat pe oamenii legii.

După ce s-au întors în România, Fulgy și Bia Khalifa pare însă că nu mai sunt la fel de apropiați precum erau înainte să plece în Italia. Mai exact, fiul Clejanilor s-a postat pe internet în timp ce se sărută cu o altă domnișoară, în timp ce vedeta OnlyFans s-a filmat în club alături de o tânără cu care se pupa. Mai mult decât atât, jurnaliștii de la SpyNews îl readuc în discuție pe un fost iubit al Biei Khalifa. Care este foarte cunoscut!

https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/exclusiv-bia-khalifa-in-tandreturi-cu-tudor-sisu-desi-ea-are-o-relatie-cu-fulgy-blondina-si-rapperul-sarut-patimas-avem-imaginile-momentului-300004.html

Potrivit sursei citate, Tudor Sișu, căci despre el este vorba, a fost fotografiat în timp ce sărută cu Bia Khalifa. Iar imaginile au ajuns pe internet.

„Ei bine, deși oficial ea și Fulgy sunt împreună și nu au anunțat despărțirea, iată că Bia Khalifa și Tudor Sișu au fost surprinși recent în timp ce se sărutau. Îmbrățișați, fără să-i mai intereseze că pot fi văzuți, cei doi și-au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat pătimaș”, notează sursa citată.

„Fericirea pentru mine înseamnă să fiu împlinită financiar, în dragoste și în relațiile mele cu persoanele cu care mă înțeleg bine. Cea mai ok persoană cu care vorbesc despre chestiile astea este Sișu Tudor. Îl sun pe Sișu «Sișu, uite ce am pățit»! Toți primim hate pentru un motiv sau altul. Sișu e, oarecum, daddy-ul meu. E daddy. Daddy înseamnă tati. Pentru mine e daddy”, spunea în trecut Bia Khalifa la o televiziune mondenă.