Considerată drept una dintre cele mai controversate vedete din România, Bianca Drăgușanu duce, fără doar și poate, o viață ca în filme.

Vedeta a demonstra, nu doar o dată, că banii nu sunt o problemă pentru ea, iar recent, invitată într-un podcast de pe YouTube, fosta soție a lui Victor Slav și a lui Alex Bodi a dezvăluit cum reușește să câștige bani în fiecare zi.

După cum a spus chiar ea, Bianca Drăgușanu are foarte multe contracte e publicitate, astfel că banii îi face destul de ușor.

„Banii sunt cei mai buni prieteni ai mei. Prietenii te mai dezamăgesc, dar banii, niciodată. Asta e realitatea. Sunt o sursă inepuizabilă și un magnet. Viața pe care o am, deloc ușoară, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Fac exact ce îmi place și banii vin la mine. Eu port peruci și îmi place să port peruci, iar pentru că port peruci, am un contract de imagine și îmi vin bani, pentru că port peruci. Eu port diamante și, pentru că port diamante, eu am contract de imagine și îmi vin bani că port diamante. Numele meu, Bianca Drăgușanu, este o marcă înregistrată și sunt iubită de Dumnezeu și binecuvântată. Prin prisma joburilor pe care le am, eu fac foarte mulți bani”, a spus Bianca Drăgușanu.