Zilele trecute, invitată la o televiziune mondenă, Claudia Pătrașcanu a atacat-o pe Bianca Drăgușanu, afirmând că atât ea, cât și mama ei i-au traumatizat unul dintre băieții pe care îi are cu Gabi Bădălău.

Deranjată de cele spuse de Claudia Pătrașcanu, Bianca Drăgușanu a răbufnit și a lansat și ea un atac dur, afirmând că ea este cea care primește amenințări.

„Femeia are crize de gelozie, de frustrare, în mod periodic în ceea ce mă privește. Se contrazice de două ori pe propoziție, iar ca exemplu a zis că nu o interesează persoana mea. Dacă nu o interesează persoana mea de ce vorbește? Consider că pe ea nu o bagă nimeni în seamă cu meseria cu care se bate în piept că o are. Minte, aberează și se penibilizează singură. A ajuns foarte departe cu circul ăsta penibil pe care îl tot face. Am mesajele dânsei pe care o să le pun la dispoziția avocatului și presei, să vedeți cine pe cine amenință, sunt amenințată de această femeie care din partea mea nu merită nici un scuipat, că îi dau valoare numai când vorbesc despre ea. Ar trebui să-i fie rușine că se pune în ipostaza în care generează subiecte de presă care conțin numai scandal. Să-și vadă de cariera ei și să nu se mai autodenigreze vorbind despre mine”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit celor de la Libertatea.