Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formau un cuplu atât pe scenă, cât și în afara ei. Dacă la concerte el cânta, iar ea dansa, în viața privată cei doi erau iubiți și postau în mediul online foarte multe filmulețe și poze împreună.

Ceva s-a întâmplat însă între cei doi, iar Bogdan de la Ploiești a anunțat că a încheiat colaborarea cu Cristina Pucean. „Vreau să vă anunț că am încheiat colaborarea cu Cristina Pucean, așa că nu va fi prezentă la niciunul dintre evenimentele unde voi cânta eu”, a spus el pe Instagram.

La doar câteva ore distanță, Cristina Pucean a confirmat că ei nu mai formează un cuplu, dezvăluind totodată că în mediul online circulă un filmuleț XXX în care foarte mulți spun că apare ea. Dar dansatoarea a ținut să precizeze că ea nu este protagonista acelui clip video interzis minorilor!

„Am primit sute de mesaje și apeluri, cum că ar circula pe Telegram un videoclip cu mine în ipostaze indecente și acesta ar fi motivul pentru care eu și Bogdan de la Ploiești nu mai formăm un cuplu. Scopul acestei postări nu este ca eu și Bogdan de la Ploiești să ne spălăm rufele în public, pentru că nu-mi stă în caracter să-mi discut viața privată, ci doar să clarific că nu sunt în videoclip și nu există astfel de clipuri cu mine, spre dezamăgirea multora. În primul rând, dacă vă uitați atent, domnișoara din videoclip are un tatuaj pe picior, tatuaj pe care eu nu îl am, după cum puteți vedea. Și ea nu are tatuajele mele pe mână, pe care le am din 2016! Nu credeam că poate exista atâta răutate și că aș putea fi atât de judecată pentru ceva ce mai ales cei care mă cunosc știu că nu aș face sub nicio formă”, a spus Cristina Pucean pe Instagram.

La aproximativ 24 de ore distanță, Bogdan de la Ploiești a revenit cu un mesaj pe TikTok, prin care dădea de înțeles că el este vinovat pentru despărțire, și nu Cristina Pucean, așa cum s-a scris inițial pe internet.

@bogdandelaploiesti.haz #nothing #bogdandelaploiesti ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

„Știu că am greșit, dar Dumnezeu e sus și știe sufletul meu, iar cu asta am spus tot. Dacă sunt provocat, voi răspunde! Câteodată trebuie să râzi, chiar dacă sufletul îți plânge”, a scris Bogdan de la Ploiești peste un clip video postat pe TikTok.