La aproximativ un an de când au început să aibă o relație, atât de iubire, cât și profesională, iată că Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean își spun adio.

Chiar dacă recent manelistul afirma în emisiunea lui Cătălin Măruță că este pregătit să o ceară în căsătorie pe dansatoare, se pare că dansatoarea a avut alte planuri.

„Așteptăm momentul acela cel mai frumos, că nu pot să o cer pe fata asta frumoasă așa oricum. Eu îl aștept pe ăla cel mai frumos, care să nu se uite niciodată”, spunea Bogdan de la Ploiești în direct la PRO TV.

În ciuda acestol declarații, Cristina Pucean a afirmat în seara zilei de 02 aprilie, chiar în jur de miezul nopții, că nu mai formează un cuplu și s-au despărțit.

„Nu a fost să fie! E normal să primesc tot felul de întrebări despre asta... dar vă rog din suflet să terminați cu acest subiect. A fost o perioadă frumoasă. Ne-am iubit, nu s-a putut mai mult. Nu ne-am certat! Pur și simplu am decis amândoi că nu suntem potriviți unul pentru celălalt. Viața merge înainte”, a scris Cristina Pucean pe Instagram, la story.