Boris Becker a scăpat de pușcărie. ​Fostul lider al tenisului mondial a ispășit o pedeapsă de opt luni, cu toate că inițial primise o sentință de doi ani și jumătate. 

Boris Becker a povestit despre viața din spatele gratiilor

Fostul lider mondial al tenisului profesionist, Boris Becker, a recunoscut că este "vinovat" de faptele de fraudă financiară care l-au condus în închisoare, o experienţă "dureroasă", în cursul căreia a spus că se teme pentru viaţa lui.

„Am învățat o lecție grea. Una foarte scumpă, una foarte dureroasă. Dar toată treaba asta m-a învățat ceva foarte important și util. Unele lucruri se întâmplă dintr-un motiv întemeiat. Ești un nimeni la închisoare, ești doar un număr. Al meu era A2923EV. Nu mă numeam Boris. Eram doar un număr, iar lor nu le pasă cine ești. A fost momentul în care m-am simțit cel mai singur din toată viața mea”, a povestit Boris Becker într-un interviu pentru Sat1. 

Acesta este primul interviu de la ieşirea sa din închisoare. Izbucnind în lacrimi, fostul campion a povestit că s-a temut de multe ori pentru viaţa lui, în special atunci când un deţinut l-a ameninţat cu moartea, înainte ca alţi deţinuţi să intervină.

Becker spune că porțiile de mâncare erau prea mici și violența este ridicată in închisoarea Wandsworth din Londra.

În vârstă de 55 de ani, Boris Becker a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare pentru că a ascuns bunuri și împrumuturi în valoare de 2,5 milioane de lire sterline, pentru a evita plata datoriilor.

Captură video