Brigitte Pastramă și-a împlinit visul, acela de a avea casă în Dubai. Imobilul de lux valorează 400.000 de euro. Vedeta TV obișnuia să viziteze destul de des Dubaiul, iar acum a decis să se mute definitiv în Emiratele Arabe Unite.

Începe o nouă viață

Bruneta urmează să se mute în luna septembrie în Dubai, alături de soțul și fetița ei. Soția lui Florin Pastramă a vândut un apartament pe care îl deținea în România, dar și un autoturism pentru a achiziționa casa din Dubai. Casa are două dormitoare și este situată într-o zonă bună, potrivit declarațiilor vedetei.

"Sper ca Florin să se acomodeze aici și îmi doresc din septembrie să mă mut împreună cu fata mea, care va studia aici. O să-i caut o școală aici, cu ajutorul lui Dumnezeu. Astăzi am avut hand-over-ul, adică asta înseamnă prima inspecție, și cu ajutorul lui Dumnezeu, până la sfârșitul lunii, poate ne vom muta în casa noastră.

Eu le-am făcut singură (n.r. actele pentru Dubai). Eu, da, le-am făcut singură. Am vândut un apartament aici și mașina, ca să pot lua casa asta. Și, da, toți banii pe care i-am avut, vreau să-ți spun că i-am băgat aici. Am avut foarte, foarte multe poticniri. Pentru că mie, când am ajuns aici, la 3 săptămâni au mi-au fraudat toate cardurile, au încercat niște hackeri să-mi ia banii de pe ele. Deci nu a fost foarte ușor”, a declarat Brigitte Pastramă la o emisiune tv.

Brigitte Pastramă a fost ajutată cu actele de fostul soț: „Am găsit abia ulterior un prieten al fostului meu soț, tatăl lui Roby care m-a ajutat ulterior. M-a ajutat, l-am găsit aici. Familia a venit și m-a vizitat. Eu până acum nu am putut să ies din țară, pentru că mi-am schimbat viza, din viză de turist, am viza de investitori, și asta este cea mai lungă procedură. Când iei o viză de investitor pentru că este și mai lungă, este pe cinci ani viza asta.

Și de aceea durează mai mult, pentru că este o procedură mai anevoioasă, nu este ca o viză de lucru. Așa că eu sigur din septembrie îmi doresc din suflet o să mă mut definitiv aici, indiferent cat de mult consider că aș pierde din punct de vedere material. Până la urmă nu asta este cel mai important”.

Foto FACEBOOK