De-a lungul timpului, Mihai Trăistariu și-a surprins fanii fie cu declarații incendiare, fie cu diferite ipostaze. Acum solistul a făcut o serie de dezvăluiri despre unul dintre cele mai ciudate cadouri pe care le-a primit vreodată. 

Mihai Trăistariu are deja  loc de veci

Deși a anunțat că vrea să fie criogenat, reprezentantul României la Eurovision 2006 a primit un loc de veci. Cântărețul a povestit că este cetățean de onoare al orașului Piatra Neamț și tocmai din acest motiv, primarul de acolo a decis să îi ofere lui Mihai Trăistariu un loc de veci, dacă va avea nevoie vreodată de el. De asemenea, artistul a primit și gratuitate la mijloacele de transport în comun și un teren de 500 de metri la marginea orașului. 

"Eu sunt cetățean de onoare al orașului, iar primarul mi-a dat un loc de veci în Piatra Neamț, dacă am nevoie vreodată, și o să fie nevoie, deși eu am declarat că mă criogenez. Am primit gratuitate și la mijloacele de transport și un teren la marginea orașului, de 500 de metri", a spus Mihai Trăistariu.

Vrea pensiune la munte

Pe lângă muzică, Mihai Trăistariu se ocupă și de afaceri. Are mai multe apartamente pe care le închiriază în sezonul estival și, pentru că a văzut că veniturile pe care le are sunt tot mai mari, artistul vrea să se extindă și să își facă o pensiune, la munte.

"Dacă am văzut că merge cu turismul și mi-a mers, din 2020, vara asta a fost cea mai plină. Vin și oameni cu cardul de vacanță. Am zis să mă axez pe turism. dacă mai vreau o sursă de venit pe lângă cântat, asta ar fi. Și am zis că o să mă mut spre bătrânețe, nu acum. E un oraș liniștit, aer curat, e la munte, și aș face o pensiune acolo de care să mă ocup.", a spus Mihai Trăistariu.

Foto FACEBOOK