Tragedia care a lovit Turcia pe 06 februarie 2023 a sensibilizat întreaga planetă, mai ales din cauza faptului că mii de persoane au murit, iar alți zeci de mii de oameni sunt răniți.

Cele două cutremure care au distrus Țara Semilunei au făcut-o pe Carmen de la Sălciua, cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere, să se roage la Dumnezeu pentru toate victimele seismelor și să le spună tuturor să facă la fel. Pentru că doar Iisus ne poate salva, după cum spune artista.

„Am deschis TikTok-ul și aceste imagini mi-au făcut seara tristă! Poate în al 12-lea ceas ne dăm seama că Dumnezeu ne așteaptă să ne întoarcem către El. El a fost, este și va fi scăparea noastră! Toate aceste dezastre ce se petrec... nu le mai găsiți în explicația aia cu «plăcile tectonice». Este pur și simplu semn din Cer! Noi l-am uitat pe Dumnezeu... pentru că știința este acum Dumnezeul multora... din păcate. Dar uite că nimic nu stă în fața puterii Lui! Dumnezeu să ajute Turcia. Și Dumnezeu să-i întărească pe cei care și-au pierdut familiile în acest dezastru. Noi să propovăduim credința! Să nu ne fie rușine cu Dumnezeu, ca nici Lui Dumnezeu să nu-i fie rușine cu noi la Judecata cumplită pe care o vom avea fiecare! Să facem bine cât putem... aici pe pământ! Și să trimitem comorile noastre dincolo. Că acolo au cea mai mare valoare. Comorile noastre să fie credința, milostenia și iubirea de Dumnezeu și de aproapele! Vine momentul în care vom merge fiecare... de unul singur! În Dumnezeu să ne punem nădejdea. Nu în oameni. Pe oameni să-i iubim și să-i ajutăm. Dar nimeni în afară de Iisus nu va fi până la sfârșit lângă noi! Ne vom despărți cu toții într-o zi”, a scris Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.