Considerată ca fiind una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, fosta cântăreață Carmen Harra a vorbit la un post monden despre invazia rușilor în Ucraina.

Vedeta a dezvăluit că, pentru că Vladimir Putin este un om puternic, războiul va ține mai mult decât s-ar fi așteptat oricine și că planul rusului este mai amplu decât credem noi. Carmen Harra a spus că liderul de la Kremlin nu ar vrea să cucerească doar Ucraina, ci și Moldova și Georgia!

„S-ar putea să dea un pas înapoi, dar știți cum e la război, un pas înainte, doi pași înapoi. S-ar putea să dea un pas înapoi, dar nu trebuie crezut. Pentru că dacă ne uităm la istoria omenirii, vedem că este un pas înapoi, dar doi pași înainte. Își dă seama și pregătește o altă modalitate de atac. Aceste atacuri cibernetice își îndreaptă ținta în altă parte. Pe moment, ca să deruteze, are o tactică absolut incredibilă”, a spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea a mai afirmat că Vladimir Putin nu va ieși victorios din acest război, dar că România ar putea fi afectată direct de deciziile pe care le ia Rusia în aceste zile.

„Situația este complicate și o să se complice și mai mult! Rusia va ataca Ucraina, este un plan vechi și Vladimir Putin nu o să renunțe la acest plan și o să-l pună în aplicare. Însă o să-l coste capul lui! O să plătească cu președinția lui pentru această escapadă care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte. Joe Biden nu are puterea pe care ar trebui să o aibă, ca să intervină, să pună capăt la așa ceva. Și Vladimir Putin știe că Joe Biden este foarte slab și profită”, spunea și la un post de știri, în urmă cu mai bine de o lună, Carmen Harra.