Recent, Carmen Harra, celebra clarvăzătoare româncă, a dezvăluit că vila din SUA i-a fost incendiată, în timp ce ea se afla înăuntru.

Românca a vorbit la o televiziune mondenă despre clipele de groază prin care a trecut, afirmând că a văzut flăcările în timp ce se afla în sufragerie și că o persoană i-a aruncat benzină în spatele casei.

„Eram în sufragerie și am privit spre hol, moment în care am observat un foc uriaș. A venit poliția și am reușit să stingem focul. Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei”, a spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea a mai dezvăluit că locuința ei i-a fost și spartă în trecut, iar hoții i-au făcut o pagubă de aproximativ 30.000 de euro: „Casa mi-au spart-o decupându-mi geamurile, apoi au intrat. Au pornit alarma și au furat ce au putut. Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă au furat de 30.000 de dolari în bijuterii. De atunci eu am plantat în toată casa camera. Mi-am luat chiar și pistol, ca să mă pot păzi. Am luat cursuri ca să învăț să trag cu arma. Am permis de portarmă”.