Cafeaua apreciată de Patriarhul Daniel, dar și de alți înalți prelați ai Bisericii Ortodoxe Române, este una de selecție, cu un preț destul de piperat.

Patriarhul Daniel se delectează în fiecare dimineață cu o cafea de la un brand de lux. Cafeaua Divin este 100% arabica, are un gust aromat și o savoare intensă.

"Cafeaua este de două feluri: cafeaua lui Dumnezeu, care este cafeaua arabica, și cafeaua Diavolului, cafeaua robusta. Cafeaua robusta e de cinci ori mai cofeinizată decât cafeaua arabica. Și nu are niciun fel de aromă, decât tărie. Foarte mare tărie, niciun pic de aromă.", a declarat Gheorghe Florescu, cel mai cunoscut cafegiu din România.

Cafeaua Divin este considerată una dintre cele mai scumpe. Un kilogram de cafea Divin ajunge la prețul de 460 de lei.

”Patriarhul bea cafea Divin. Nu numai Patriarhul. Starețul Mănăstirii Putna! Acolo, la Putna, a avut loc o întâlnire, o procesiune religioasă – au venit o grămadă de patriarhi, mitropoliți, episcopi, și aceștia au băut cafea. 

Prin intermediul unui Vicar Patriarhal, m-au contactat și au băut cafea Divin. Protocolul Mănăstirii Putna prevede cafea Divin și Patriarhul bea cafea Divin”, a povestit Gheorghe Florescu pentru click.ro.

Despre cafeaua Carabelaian Divin

Un melanj rafinat, creat din trei cafele rare, crescute la altitudine, în trei dintre zonele cele mai propice creșterii cafelei de pe glob. Este o cafea intens aromată, cu gust plin și armonios, cu o notă vag exotică și tărie moderată.

Foto Facebook