După mai bine de doi ani de muncă, Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, și-au îndeplinit visul: au propriul hotel pe litoralul românesc.

Luxosul hotel este construit în stațiunea Eforie Nord. Marea deschidere a avut loc în urmă cu câteva zile.

În urmă cu câțiva ani, Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au decis să investească în turism. Atunci, artista a anunțat că și-a vândut vila de la mare, în care a locuit vreme de 16 ani, pentru a construi un hotel pe litoralul românesc.

”Este la alt nivel față de cele din Eforie Nord”

Clădirea este pe patru nivele cu apartamente pentru clienți. La parterul hotelului va fi deschis un spațiu comercial, pentru a nu le lipsi nimic turiștilor. 

„ Știu că vă place ceea ce a ieșit, și nouă ne place cum arată, este altceva. Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decât ce este în Eforie. Am pus mult suflet și ne dorim ca oaspeții să se simtă bine și să prețuiască munca noastră”, a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Cât e cazarea?

Turiștii care vor să stea cazați în condiții de 5 stele pe litoralul românesc trebuie să pregătească mai multe sute de lei. Pentru un sejur de două zile, prețul este în jur de 1000 de lei, pentru 3 nopți, între 1600 și 2000, iar pentru 4 nopți, peste 2000 de lei

Cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit Andreea Bănică

Hotelul este cadoul afaceristului pentru soția sa, având în vedere că au împlinit  25 de ani de relație. Timp în care au reușit să clădească o avere impresionantă din muzică, agentia lor  booking artistic, organizări evenimente și imobiliare.

Foto Facebook