Dorian Popa s-a lansat în imobiliare și a construit un complex de vile în Domnești, chiar în zona în care locuiește. Casele din Hâtz Residence se vând complet mobilate.

Cât te costă o casă în complexul rezidențial al artistului

O casă în complexul rezidențial al lui Dorian Popa valorează 200.000 de euro, după cum a anunțat artistul, însă el mărturisește că dacă euro va continua să scadă, atunci casele se vor vinde în RON, mai exact 1 milion de RON.

”Casele valorează 200.000 de euro la momentul actual, dar am spus și pe YouTube că în cazul în care euro continuă această cădere istorică, este posibil ca dorința mea să fie aceea ca ale mele imobile să rămână la suma de 1 milion de RON, valoarea a 200.000 de euro atunci când le-am calculat eu la preț business wise”, a spus Dorian Popa pentru spynews.ro.

„Ai mei clienți vor primi televizoare, mașini de spălat, bucătării complet echipate”

Casele vin complet echipate, iar cei care se vor muta acolo nu vor mai avea grija electrocasnicelor.

„Ele sunt complet echipate, nu înseamnă porumbei și perle „a la dezvoltatorii clasici”. Nu! Sunt complet echipate în sensul că ai mei clienți vor primi televizoare, mașini de spălat, bucătării complet echipate. Am cei mai tari colaboratori în materie de mobilier și materiale de construcții, motiv pentru care colaborarea mea fiind alături de ei și pe tip de promo am reușit să obțin niște prețuri cu care nu am dorit să-mi maximizez profitul, ci să ofer clienților mei o calitate la un preț cât mai mic posibil. Eu zic că profitul poate să vină în timp, nu trebuie să fim lacomi”, a mai zis Dorian Popa.

Vilele din complexul rezidențial vor avea 120 de mp locuibili, iar curtea casei va fi de 230 de mp. Curțile vor avea gazon, dar nu și sistem de irigație.

”Ele vor avea 120 de mp locuibili pentru că trebuie să se înscrie în cota de TVA de 5%, terenul propriu zis este de 350 de mp cu tot cu servitute, după cedarea de servitute le rămân 300 de mp, amprenta casei este de 70, deci obiectiv vorbind rămân cu 230 de mp de curte. Curțile înglobează gazon, fără sistem de irigație, sistemul de irigație și-l pot pune singuri dacă doresc clienții mei. Balcoanele, tereasele și trotuarele sunt placate cu ceramică premium, oamenii nu primesc mai nimic la stadiul de beton”, a mai zis Dorian Popa.

„4 din 6 case sunt date deja”

A construit șase vile, iar patru dintre acestea sunt deja vândute. Dorian Popa va preda casele la începutul lunii octombrie. El nu are de gând să se oprească aici cu construcțiile și vrea să dezvolte și mai mult complexul.

„Deși nu le-am dat către vânzare, am câțiva prieteni care au venit prin relații, adică apropiați mie, oameni de încredere, și casele lor sunt deja prioritare, vor fi predate în luna octombrie, 4 case din 6 care sunt date deja, iar celelalte două or să vină și ele din urmă… pe sfârșit de an, cel târziu început de 2023. Primele 6 case vor fi gata, după care dăm drumul la următoarele”, a mai zis Dorian Popa.

Foto Facebook