Se știu de zeci de ani, au luat parte împreună la foarte multe evenimente mondene, iar relația dintre ei este una cât se poate de apropiată.

Cătălin Botezatu și Loredana Groza, căci despre ei este vorba, sunt doi prieteni care se admiră și se respect reciproc, iar celebrul designer a vorbit recent în termeni laudativi despre cântăreață.

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu e vedere. E o femeie care se reinventează și, așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României. Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua… Este o artistă! Numai un artist are acest curaj, care, bineînțeles, vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit jurnaliștilor de la Click.