Cătălin Moroșanu a fost victima hackerilor. Fostul luptător în vârstă de 38 de ani s-a chinuit timp de 8 luni să-și recupereze două conturi de Facebook care i-au fost sparte de hackeri. Cel poreclit „Moartea din Carpați” a pierdut 900.000 de urmăritori și multe contracte publicitare.

Cele două conturi reprezentau principalul canal de comunicare cu fanii și cu ajutorul lor era făcută publicitatea pentru evenimente, zonă care îi aducea cea mai mare parte din bani.

A apelat la experți în IT din România

„Mi-au fost hackuite ambele conturi. Prima oară, a fost hackuit contul personal și automat, după, a intrat și în contul oficial. Pentru mine este o tragedie. Facebook-ul era principalul canal de comunicare cu fanii mei. Am încercat să recuperez contul. Am căutat tot felul de persoane din România și se pare că nu am reușit.

Mi-a fost trimis un mesaj pe Messenger și automat pe personal m-au hackuit, iar de pe personal pe cel oficial și am rămas așa.

De opt luni de zile încerc să recuperez. Se pare că nu am reușit și acum mi-am făcut alt cont. Acum o iau de la capăt, de la zero. O să fie destul de greu, dar asta este. Eu am făcut greșeala foarte mare că nu am avut autentificarea cu doi pași. Pierdem contracte, pierdem bani”, a mărturisit Cătălin Moroșanu.

Pe plan personal, însă, luptătorului K1 îi merge din plin. Cătălin Moroșanu și soția sa, Georgiana, trăiesc o poveste de dragoste deosebită. Și-au început relația în adolescență, iar recent au aniversat 20 de ani împreună. Cătălin și Georgiana au doi copii.

Foto Facebook