Mihai Trăistariu a dezvăluit că a reușit să își pună pe picioare două afaceri profitabile.

Cântărețul are 6 apartamente pe litoralul românesc, pe care le închiriază, și  o școală de muzică în Constanța, unde sunt înscriși 130 de elevi. Pe lângă toate aceastea, solistul are diverse cântări și evenimente de unde își rotunjește semnificativ veniturile.

Într-un interviu recent cântărețul a dezvăluit câți bani face în fiecare vară cu apartamentele pe care le închiriază la mare.

„Din pandemie m-am pus la punct cu business-urile, nu eram convins că o să fac vreodată afaceri. Credeam că o să trăiesc din muzică toată viaţa, dar pandemia m-a pus la pământ. Aveam un împrumut în bancă de cinci miliarde, cinci sute de mii lei şi atunci a trebuit să fac ceva. După Eurovisionul din 2006 mi-am luat un teren la malul mării ca să-mi fac o casă.

„Câştig 30-35.000 de euro într-o vară”

N-am reuşit să-mi fac casa şi atunci a trebuit să fac ceva şi l-am schimbat repede pe 7 apartamente la malul mării. Şi uite aşa m-am trezit hotelier. Într-un apartament m-am mutat eu şi celelalte şase, fiind chiar la malul mării, în Mamaia Nord, le închiriez turiştilor vara. Câştig 30-35.000 de euro într-o vară. Deci, dintr-o dată, mi-am făcut o afacere, în pandemie, de frică să nu mor de foame.

Mai aveam o şcoală de muzică deschisă din 2014 care mergea şi nu mergea, iar pandemia chiar mi-a închis-o. Acum am redeschis-o şi merge foarte bine, am 130 de elevi. Deja am două business-uri, pe lângă cântat. Deci din şcoala de muzică, din turism, adică apartamentele închiriate şi concerte. Astea sunt cele trei venituri ale mele la ora actuală”, a spus Mihai Trăistariu pentru fanatik.ro.

Foto FACEBOOK