La finalul lui 2022, Giani Kiriță a ajuns în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show câștigat de Anisia Gafton.

După terminarea emisiunii de la PRO TV, fostul fotbalist nu a mai fost atât de vizibil în mass-media, iar recent a dezvăluit de a făcut în ultimele luni.

Potrivit celor spuse de Giani Kiriță, care le-a oferit un interviu jurnaliștilor de la Playtech, finalistul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” are acum un nou job. Într-un domeniu care este cu totul nou pentru el!

„Am devenit de puțin timp directorul de marketing al unei firme de securitate. Nu ofer nume, fiindcă nu vreau să fac din asta mare caz! E vorba de o firmă puternică, atât spun, iar rolul meu va fi unul cu totul special. E ceva nou chiar și pentru mine! O s-o privesc însă ca pe o nouă provocare, așa cum au fost atâtea în viață, până acum. Sunt însă dispus să învăț și mă bucur că oamenii aceia au avut încredere în mine. Va fi o slujbă de reprezentare, în primul rând. Voi avea un rol de imagine și de comunicare a grupului pentru care lucrez, mai nou. Voi fi prezent la diverse întâlniri cu clienți, noi sau mai vechi, și vom pune la punct detalii poate nefinalizate până atunci. Ceea ce e sigur este faptul că voi petrece la noul meu loc de muncă mult mai mult timp decât obișnuiam pe perioada unui meci de fotbal. Asta e clar! Un meci de fotbal, cu tot cu pregătirea și încălzirea inițială dura cam patru ore. Aici va fi vorba despre cu totul altceva! Munca va fi muncă, dar, pe de altă parte, dacă voi primi noi propuneri pentru nu știu ce fel de emisiuni de televiziune, le voi analiza cu atenție. Și asta fiindcă nu se pune încă problema de a-mi «agăța ghetele-n cui» și în acel domeniu”, a spus Giani Kiriță.