Zilele trecute, presa tabloidă a notat că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu ar mai forma un cuplu, după o relație care a durat mai bine de doi ani.

Chiar dacă niciunul dintre parteneri nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect, încercând pe cât posibil, în ultima perioadă, să aibă o relație cât mai discretă, tabloidele spun că ar exista unele probleme în cuplu.

Și, parcă special pentru a le da apă la moară celor care afirmă că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău a postat pe Instagram, la story, o fotografie în care un bărbat sărută un taur, iar textul care însoțește imaginea lasă loc de interpretări.

„«Sărutul lui Iuda»! Fotografia reprezintă crescătorul taurului, care l-a crescut de când era vițel, până la punctul de a fi un taur pentru luptă. L-a vândut apoi și l-a dus pe arenă. La jumătatea spectacolului, când taurul era deja rănit și nu se mai putea apăra, și-a dat seama că stăpânul lui era acolo și a alergat cu disperare pentru a-i cere ajutorul, dar clar după sărut acesta nu a făcut nimic și astfel taurul a fost măcelărit. Ziarele spaniole au numit fotografia «Sărutul lui Iuda». Singurul animal lacom și corupt rămâne cel al rasei umane. Nimic nu este mai pervers pe lume decât vinovații fără remușcări”, a scris Gabi Bădălău.