Adrian Mititelu Jr, fiul finanțatorului de la FCU Craiova, a dezvăluit ce avere are tatăl său. Se pare că Adrian Mititelu este unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri din Oltenia. Omul de afaceri este de 18 ani în fotbal și are proprietăți care ar valora peste 100 de milioane de euro.

 "Nu avem foarte mult cash, însă tatăl meu are foarte multe proprietăți în orașul Craiova, care obiectiv vorbind înseamnă peste 100 de milioane de euro. Are în jur de 40 și ceva de hectare de teren intravilan, în cea mai bună locație din Oltenia, fără să exagerez. Deci el poate să obțină lichidități imediat", a spus Adrian Mititelu Junior pentru Fanatik.

Adrian Mititelu Jr. (25 de ani) îi asigură pe suporterii olteni că familia sa are puterea să ofere un buget consistent la echipă, care să îi ajute să se bată la titlu în SuperLiga.

„Totuși, poate ne calificăm într-o cupă europeană, poate vindem vreun jucător ca CS U Craiova cu 8-9 milioane de euro, cum l-a vândut pe Mitriță. Deci așteptăm vremuri mai bune, însă nu ne facem griji din punctul acesta de vedere. Nu avem cash zeci de milioane de euro cum au Gigi Becali, domnul Șucu. În schimb, avem jucători foarte vandabili”, a mai adăugat Mititelu Junior.

Adrian Mititelu jr, băiat de bani gata

Fiul patronului FC U Craiova 1948 susține că a reușit în viață pe cont propriu. Potrivit Digi Sport, recent, Mititelu jr a fost surprins de un vlogger român, în timp ce se dădea jos din bolidul său de lux, în valoare de 500.000 de euro, un Lamborghini Urus Mansory.

Întrebat în ce domeniu de activitate a reușit să dea lovitura, astfel încât să-și ia o asemenea mașină, Adrian Mititelu jr a oferit imediat răspunsul: „Fotbal și imobiliare“.

Foto FACEBOOK