Fără doar și poate, Gigi Becali este unul dintre cei mai mediatizați români, iar fiecare mișcare a lui este urmărită atent de toată lumea.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani și apropiat al lui Gigi Becali, a vorbit despre patronul de la FCSB, oferind detalii mai puțin știute din viața afaceristului.

Potrivit celor de la Gazeta Sporturilor, Valeriu Iftime a spus ce îl deranjează pe Gigi Becali când vorbește la telefon.

„E adevărat că mai vorbesc cu dumnealui. Vorbim despre iubire, veşnicie și viaţa de după. Cele mai multe teme sunt religioase. Nu sunt cel mai priceput. Dumnealui e plin de noutăți pe domeniul acesta. Eu nu sunt instruit. În dialogul pe care-l am cu dumnealui, pornim de la lucruri frumoase. Vorbim despre iubire, Dumnezeu. Ultima dată chiar mi-a spus să mai vorbim puţin, că avem nişte treabă de făcut. E plăcut de discutat cu el, mai ales când nu-l contrazici. Când îl contrazici, îţi cam închide telefonul. Nu vorbim despre afaceri. Nici nu știu ce afaceri are. Bănuiesc că nici el nu știe ce fac eu. Transferurile sunt doar bucățele din toate lucrurile. La transferuri sunt nişte discuții cu limite clare”, a spus Valeriu Iftime.