Carrie-Eileen, o femeie în vârstă de 37 de ani, care la 18 ani a decis să fie călugăriță, a dezvăluit că după doar cinci ani, mai exact pe când avea 23 de ani, a renunțat la visul ei.

Fosta călugăriță din Pennsylvania (SUA), a dezvăluit că se simțea „mizerabilă” și voia cu orice preț să încalce regulile stricte, despre care a vorbit de curând pe TikTok.

Carrie-Eileen, cunoscută și drept Sora Maria Faustina, a afirmat, printre altele, că în 2003, atunci când a decis să se călugărească, a primit o listă cu regulile pe care trebuia să le urmeze. În caz contrat, ea ar fi înfruntat mânia Superiorului.

În clipul video postat pe internet, femeia de 37 de ani a afirmat că era obligată inclusiv să poarte un anumit tip de lenjerie intimă. Mai exact, să aibă șapte perechi de chiloți albi din bumbac, care să fie largi în zona șoldurilor, două seturi de lenjerie lungă și subțire, iar sutienul să fie fără sârmă și de culoare albă sau de culoarea pielii.

@carrie_eileen_chuff These are the items I brought with me when I joined the convent! #catholic #catholictiktok #formernun #exnun #formernunsoftiktok #exnunsoftiktok #conventstories ♬ original sound - Carrie-Eileen

În plus, călugărițele trebuiau să aibă șosete maro înalte până la geunchi, fuste maro închis, care să lase la vedere doar 25 de centimetri din picioare, jupă care să nu lase la vedere mai mult de 30 de centimetri de picioare, bluze albe cu mânecă lungă și tricouri albe pe gât.

După cum notează jurnaliștii de la Daily Star, Carrie-Eileen a cheltuit aproximativ 500 de dolari pe haine, încă 300 de dolari pentru a fi primită la mănăstire și alți 2.400 de dolari pentru a-și face asigurare de sănătate. Asta înainte să devină Sora Maria Faustina.