Hackerii pro-ruşi de la Killnet au trucat un videoclip din serialul "Baywatch", prezentându-l pe Florin Cîţu ca personaj feminin.

Grupul de hackeri pro-ruşi Killnet a publicat pe Telegram un videoclip trucat în care preşedintele Senatului, Florin Cîţu, este prezentat ca personaj feminin din serialul "Baywatch". Video-ul este însoţit de mesajul "Don't be offended Florin Cîţu".

„Nu îmi stă bine în roşu!”

Preşedintele Senatului a fost amuzat de colajul video în care chipul său era atașat la trupurile sexy ale protagonistelor din producția americană Baywatch și a spus râzând, la întrebările presei pe acest subiect.

„În primul rând nu îmi stă bine în roșu și niciodată nu îmi va sta bine în roșu”, a fost replica sa amuzată.

"Ați văzut că nu era ceva profesionist acolo, ați văzut că nici nu erau ruși, erau români. Partea bună e că arată cine este inamicul și dușmanul clar al rușilor care fac agresiune în Ucraina."

Într-o notă serioasă, Florin Cîţu s-a declarat în continuare susținătorul sancțiunilor la adresa Kremlinului, atrăgând atenția că „Rusia trebuie oprită azi, când putem să o oprim”.

Trebuie să ne menținem fermi pe acest drum de a avea sancțiuni mai dure împotriva Rusiei, în special economice, pentru că dacă nu slăbim economic Rusia, să știți că Rusia își poate reface capabilitățile militare și nu știm în ce direcție o va lua după aceea și unde se va opri. De aceea este important să oprim Rusia acum când o putem opri.”, a declarat miercuri Florin Cîțu.

Cîțu apare în rolul Pamelei Anderson din Baywatch

Într-un video contrafăcut, Cîțu este prezentat în bikini în rolul Pamelei Anderson din Baywatch. Într-o postare anterioară pe contul de Telegram, hackerii de la Killnet au venit cu mesajul:

”Guvernul Romaniei! Nu vă cunoaștem pe niciunul dintre voi pentru că nu sunteți demni de atenția noastră. Dar știm foarte bine că civilii tăi suferă de corupție și foame, știm câte arme NATO ai transferat în Ucraina. Știm că tu și specialiștii tăi IT sunteți o mulțime de oameni incompetenți! (..)”.

Reacția hackerilor ruși vine după ce șeful Senatului, Florin Cîţu, a spus despre atacurile cibernetice ale hackerilor ruși, care au scris că Marcel Ciolacu este preşedintele Senatului, că nu ştie "ce hackeri sunt ăia care nu ştiu cine e preşedintele Senatului sau preşedintele Camerei Deputaţilor".

Captură video